فهرست محتوایی
Toggleدر این مطلب بر آن هستیم تا به بررسی مهمترین ویژگی های عایق ضد حریق بپردازیم. با ما همراه باشید. همچنین پیشتر به بررسی مهمترین مزایا و معایب ورمیکولیت پرداختیم که می توانید با مراجعه به مطلب قبلی، این مقاله را بخوانید.
بسیاری از ساختمان ها و سازه ها نیازمند عایق های ضد حریق بوده تا سازه های فولادی را در برابر اشتعال محافظت نمایند. در بسیاری از کشورها از جمله آمریکا از جمله متداول ترین روش برای عایق کاری، استفاده از فیبر با چگالی کم یا ترکیبات سیمانی می باشد. این محصول را می توان بر سازه های فولادی اسپری کرد تا در مقابل گرما و آتش مقاومت کند. همچنین می توان از این عایق ها برای چوب، پارچه و سایر مصالح ساختمانی استفاده کرد. ملزومات و نوع سازه های ساختمانی مقدار عایق لازم را برای پوشش مناسب و ضد حریق، مشخص می کند. اسپری های ضد حریق به دو دسته تقسیم می شود. اسپری های مرطوب و اسپری های خشک که هر کدام بیانگر مقدار مواد ترکیب شده و به کار برده شده، می باشند.
اسپری ها تنها انتخاب برای عایق کار نیستند. بسته به شرایط، گزینه های دیگر می توانند نسبت به اسپری برتری داشته و قابل برررسی باشند.
این روش همچنین به رنگ درخشان نیز مشهور بوده؛ این محصول می تواند در برابر آتش سوزی و سازه های فولادی مقاومت لازم را نشان دهند. یکی از مزیت های اصلی و کلیدی این است که روکش های درخشان تا 100 برابر ضخامت کیفیت مواد اصلی گسترش یافته و عایق و پوشش فوق العاده ای در مقابل آتش با تشکیل یک حائل بین آتش و سازه های فولادی، به وجود می آورد.
این عایق های خیلی راحت و آسان تهیه و نصب می شوند. یکی از مزایای این عایق ها نصب حتی هنگام برپایی سازه های فولادی و تیرآهن ها می باشد. همچنین این عایق ها ععلاوه بر کنترل دما و حرارت، کنترل صوتی را نیز انجام می دهند. این عایقبندی می تواند به صورت مکانیکی چسابنده شود و می تواند از بروز آفات و حمله ی موریانه ها جلوگیری کند. همچنین بدون از بین رفتن ویژگی مقاومت در برابر آتش سوزی، می تواند در برابر رطوبت نیز استحکام و مقاومت نشان دهد.
عایق های کفی در برابر گرمای آتش مقاوم بوده و بعضی از آنها به طور ویژه برای مقاومت در برابر آتش طراحی و تولید شده اند.
امیدواریم از مطلبی که در خصوص عایق ضد حریق برای شما نوشتیم، راضی بوده باشید.