فهرست محتوایی
Toggleدر این مطلب بر آن هستیم تا به بررسی مهمترین دلایل استفاده از پوشش ضد حریق بپردازیم. با ما همراه باشید. همچنین پیشتر به بررسی مهمترین ویژگی های عایق ضد حریق پرداختیم که می توانید با مراجعه به مطلب قبل، این مقاله را بخوانید.
فولاد و استیل با وجود داشتن مقاومت بالا در برابر حرارت وگرما پس از مدتی داغ کرده و دیگر مانند سابق عملکرد نخواهد داشت. به همین دلیل برای آنکه ساختمان آسیب نبیند و دچار مشکل نشود، باید پوشش قوی و محافظ عالی ضد حریق بر سازه های فولادی، زده شود.
در مراحل ابتدایی، ساختار فولاد که اغلب در بنایی جای گرفته می شد، کاشی خشت یا در بعضی موارد فرم هایی که دور تیر آهن و ستون ها و بتن ساخته می شود، در واقع دور آنها سر ریز می گردد. این روش ها باعث می شد تا سرعت آب شدن فولاد بالا برود. علاوه بر این، اندازه ی فولاد می بایست افزایش پیدا می کرد تا وزن اضافی ساختمان را بگیرد یا از بتن به عنوان عایق استفاده شود.
در این شرایط ساختمان ها و تکنیک های گچ کاری مدرن آغاز شد که نه تنها محافظت از فولاد را به همراه آورد که سطح فولاد ستون و تیرآهن ها را نیز زیباسازی کرد.
این پوشش ها در مقابل آتش با دوام بوده و از استانداردهای خاصی برخوردار می باشند. کسانی که وظیفه ی نصب و گذاشتن این پوشش ها را برعهده دارند از فوم های درزگیر و محوصلات عایقی استفاده می کنند که مقاوم در برابر آتش بوده و شعله یا حرارت بر آنها تاثیری نمی گذارد. این فوم ها برای مقاومت در برابر شعله ور شدن و پخش شدن شعله ی آتش طراحی شده اند. هرچند، نمی توانند آتش را به طور گسترده مهار کنند.
تنها کافی است تا یک جرقه ی کوچک موجب اشتعال شود و همه می دانیم که شرایط آب و هوایی می تواند به شعله ور شدن آتش کمک کند. با این حال می توان با استفاده از این پوشش ها، در برابر حریق ها و شعله های کوچکتر دفاع کرد.
یکی از بهترین روش هایی که می توان با آن در آتش سوزی از ساختمان ها محافت کرد استفاده از همین پوشش های ضد حریق می باشد. حتی اگر شعله ها به نوعی وارد عایق آتش شوند، آتش نمی گیرند.
امیدواریم از مطلبی که در خصوص پوشش ضد حریق و ویژگی های این محصول برای شما نوشتیم، راضی بوده باشید.