برای خرید پوشش ضد حریق سازه های فلزی به چه اطلاعاتی نیاز دارید؟ چه فاکتور هایی شما را در این مسیر همراهیی می کند و به چه اطلاعاتی نیاز دارید؟
در مطالب قبلی شما را با بررسی و اجرای پوشش ضد حریق آشنا کردیم. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست آورید.
پوشش های ضد حریق برای پشتیبانی از ساختمان های فلزی مانند تیرها ، کانال ها ، لوله ها و ستون های لوله ای برای محافظت از یکپارچگی ساختاری آنها در آتش سوزی اعمال می شود.
تولیدات برخی شرکت ها بدون ضخامت پوشش مخرب که برای اندازه گیری ضخامت فیلم خشک این پوشش ها ایده آل است. علاوه بر این ، اندازه سنج های نقطه شبنم برای اطمینان از استفاده در شرایط محیطی ایده آل در دسترس هستند.
اگرچه فولاد نمی سوزد ، اما در هنگام قرار گرفتن در معرض دمای بالا برای مدت طولانی ، مانند آتش سوزی ساختمان ، می توان به شدت تضعیف گردد.
اعتقاد بر این است که چنین خسارت هایی منجر به فروپاشی برج های تجاری در سر تا سر دنیا شود. از زمان حملات یازده سپتامبر ، توجه بیشتری به توسعه و استفاده از پوشش های ضد حریق Intumescent بهتر و با دوام تر متمرکز شده است.
در هنگام قرار گرفتن در معرض آتش ، یک پوشش Intumescent به طور کلی ضخامت 15 تا 30 بار در یک تست استاندارد گسترش می یابد و یک لایه ضخیم از فوم را تشکیل می دهد که با عایق حرارتی آن از گرما از فولاد محافظت می کند.
برخی از تولید کنندگان گزارش از 100 بار برای شرایط نامشخص را گزارش می کنند. به عنوان بخشی از فرآیند انبساط ، بیشتر پوشش ها یک خاکستر بیرونی مانند لایه کاراکتر تولید می کنند.
با ادامه آتش سوزی ، پوشش خاکستر از بین می رود و روکش باقیمانده را در معرض دید قرار می دهد تا کاراکتر بیشتری تشکیل شود. بسته به ضخامت پوشش ، این فرایند چندین بار تکرار می شود .
پوشش های مقاوم در برابر آتش به طور کلی برای پایبندی به یک پرایمر نیاز دارند. یک روکش دکوری محافظ نیز ممکن است لازم باشد. به ویژه در محیط های مرطوب. از توری های تقویت شده می توان برای حفظ بهتر لایه کاراکتر در اشکال خاص استفاده کرد.
اثربخشی یک پوشش ضد حریق سازه های فلزی بستگی به ضخامت پوشش و توانایی آن در حفظ لایه خاکستر دارد. ضخامت پوشش به طور معمول از 30 تا 500 میل (0.8 تا 13 میلی متر) متغیر است.
ضخامت کاربردی باید مشخصات محصول را برای نوع ساختاری که در آن پوشانده شده و نیازهای کد ساختمان قابل استفاده را رعایت می کند (به عنوان مثال ، در برابر آتش سوزی درجه حرارت و مدت خاص) همراه باشد.
از آنجا که پوشش ضد حریق می توانند بسیار گران باشند (بسته به کاربرد و رتبه بندی مورد نیاز 4 تا 12 دلار در هر فوت مربع) ، اندازه گیری ضخامت پوشش می تواند نقش مهمی در کنترل هزینه های پروژه داشته باشد.
چسبندگی مناسب نیز برای اثربخشی این پوشش ها ضروری است. از آنجا که چسبندگی به شدت تحت تأثیر شرایط آب و هوایی در زمان کاربرد قرار می گیرد، تولید کنندگان به طور کلی دامنه شرایطی را که ممکن است محصولات آنها اعمال شود، مشخص می کنند، رطوبت نسبی، دمای هوا و تفاوت بین دمای سطح است. بنابراین ، مهم است که هنگام استفاده از روکش های داخل بدن ، شرایط آب و هوایی را با دقت کنترل کنید.
Defelsko مدلهای بسیاری از ضخامت روکش Positector 6000 را ارائه می دهد که برای اندازه گیری ضخامت کل پوشش ضد حریق ایده آل است. انتخاب در درجه اول به ضخامت پوشش مورد انتظار بستگی دارد.
سری Positector 6000 فوت برای اندازه گیری ضخامت پوشش تا 250 میلی متر (6.4 میلی متر) ایده آل است. این کار ها با حداکثر دقت 0.5 میلی متر (0.01 میلی متر) + 1 ٪ خواندن برای اندازه گیری های کمتر از 100 میلی متر (2.5 میلی متر) ارائه می دهند. برای قرائت بیش از 100 میلیون (2.5 میلی متر) ، دقت 0.5 میلی متر (0.01 میلی متر) + 3 ٪ از خواندن است.
سری Positector 6000 FKS برای برنامه های ضخیم تر تا 500 میلی متر (13 میلی متر) توصیه می شود ، که برای آن Gages با دقت 1 میلی متر (0.02 میلی متر) + 3 ٪ از خواندن نتایج را ارائه می دهد.
سری Positector 6000 FLS برای برنامه های بسیار ضخیم تا 1.5 اینچ (38 میلی متر) در دسترس است ، با دقت + 0.01 اینچ (0.2 میلی متر) + 3 ٪ از خواندن.
بارگیری اندازه گیری ها از Positector 6000 به همان اندازه یکپارچه است که آن را در یک چوب داده USB ذخیره کنید یا یک کابل USB را به رایانه وصل کنید. این ویژگی ها امکان چاپ مناسب و تجزیه و تحلیل بیشتر در رایانه شخصی را فراهم می کند. قابلیت ورود به سیستم و قابلیت بارگیری داده ها به یک اپراتور امکان می دهد تا به راحتی تغییرات ضخامت پوشش را از طریق اندازه گیری های متعدد در مناطق بزرگ ردیابی کند. مدل های پیشرفته با اتصالات WiFi و Bluetooth می باشد.
استفاده از Positector 6000 Gages برای اندازه گیری ضخامت پوشش ضد حریق سازه های فلزی با بهترین روش صنعت پذیرفته شده مطابقت دارد. انجمن پیمانکاران ضدعفونی کننده ملی یک روش تضمین کیفیت را برای استفاده از پوشش های پوشش ضد حریق سازه های فلزی منتشر می کند .
این روش مستلزم آن است که ‘ضخامت نهایی باید با ضخامت فیلم خشک مطابق با AWCI [ارتباط دیوار و صنایع سقف] اندازه گیری شود. ، ‘روش استاندارد برای آزمایش و بازرسی از مواد نازک فیلم نازک کاربردی مواد مقاوم در برابر آتش است.
در حالی که راهنمای AWCI خاطرنشان می کند که اندازه گیری ضخامت پوشش باید با یک حیاط تأیید شده توسط اداره ساختمان که دارای صلاحیت است ، انجام شود ، فقط دو روش اندازه گیری قابل قبول را ذکر می کند: کشش مغناطیسی و سنسورهای مبتنی بر شار مغناطیسی. Positector 6000 Gages از رویکرد پذیرفته شده دوم استفاده می کند.
با مراجعه به راهنمای AWCI ، حداقل یک تولید کننده پوشش پوشش ضد حریق سازه های فلزی (سیستم های محافظت از آتش A\/D) Defelsko را به عنوان تولید کننده Gages Film Dry مناسب برای اندازه گیری ضخامت پوشش ذکر می کند.
همانطور که در بالا ذکر شد ، پوشش های مقاوم در برابر آتش نشانگر فقط باید در محدوده ایده آل رطوبت و درجه حرارت نسبی اعمال شوند.
اندازه گیری و ضبط شرایط آب و هوایی DPM Dew Point Positector از جمله: رطوبت نسبی، دمای هوا ، دمای سطح، دمای نقطه dew point و تفاوت بین دمای سطح و دمای dew point.
Positector DPM قادر به ثبت پارامترهای محیطی زیر است: ٪ رطوبت نسبی (٪ RH) ، دمای هوای محیط (TA) ، دمای سطح (TS) ، دمای نقطه dew point (TD) و دمای سطح منهای دمای نقطه dew point (TS TD).
هر پنج شرایط آب و هوایی به طور همزمان کنترل و محاسبه می شوند و در فشار یک دکمه ، خوانش ها را می توان به همراه تاریخ و زمان در حافظه ذخیره کرد. Positector DPM همچنین دارای یک ویژگی ورود به سیستم خودکار منحصر به فرد است که به طور خودکار مجموعه داده های حاوی هر شرایط آب و هوایی را در یک بازه زمانی انتخاب شده کاربر ثبت می کند.
این برای حفظ سابقه کامل از شرایط محیطی و روندهای منتهی به ، در حین و بعد از استفاده از یک پوشش پوشش ضد حریق سازه های فلزی مفید است.
پوشش ضد حریق، که اغلب از آن به عنوان رنگ intumescent یاد می شود ، یکی از ساده ترین و کارآمدترین راه ها برای محافظت از عناصر تحمل بار ساختمانها در برابر آتش است.
پوشش از طریق عایق بندی عناصر ساختاری (ستون ها ، تیرها ، کف و سقف) که از ساختمان پشتیبانی می کنند، به تأخیر می اندازد، بنابراین به دستیابی به سطح مقاومت در برابر آتش مشخص شده از نظر زمان کمک می کند.
بنابراین ، این بالاترین اولویت محافظت از آتش سوزی منفعل را برآورده می کند: جلوگیری از فروپاشی ساختمان ، امکان تخلیه ایمن مردم از آن و ایمن تر کردن آن برای تیم خدمات اضطراری و نجات است.
پوشش Intumescent روشی فزاینده برای تأمین محافظت از آتش منفعل به سازه های تحمل بار، به ویژه فولاد سازه است که در طراحی معماری مدرن هر دو ساختمان صنعتی و تجاری بیشتر محبوب می شود. به عنوان وسیله ای برای محافظت در برابر آتش، پوشش Intumescent چندین مزیت را ارائه می دهد:
این خصوصیات ذاتی مواد ، به عنوان مثال ، خصوصیات مکانیکی را اصلاح نمی کند.
به راحتی پردازش می شود و انواع مختلفی از رنگهای داخل بدن را می توان در انواع مواد مانند فولاد ، الوارها ، عناصر کامپوزیت و بتن استفاده کرد.
رنگ intumescent یک پوشش واکنشی است که در نتیجه قرار گرفتن در معرض گرما متورم می شود ، بنابراین در حجم افزایش می یابد و در چگالی کاهش می یابد. به طور خاص ، یک پوشش intumescent یک لایه است که با تورم به روش کنترل شده تا بسیاری از مواقع به ضخامت اصلی خود ، واکنش نشان می دهد ، و یک کاراکتر کربنی ایجاد می کند که توسط تعداد زیادی از حباب های کوچک ایجاد می شود که به عنوان یک لایه عایق برای محافظت از بستر عمل می کنند.
هدف از محصولات Intumescent جلوگیری از ساختاری ساختمان است که در صورت رسیدن عناصر فلزی تحمل بار به حالت بحرانی می تواند رخ دهد.
برای فولاد ، این به دمای بحرانی مرتبط است ، به عنوان دمایی که ظرفیت تحمل بار در آن برابر با تأثیر بارهای اعمال شده برابر می شود (بنابراین عنصر فولادی بسیار نزدیک به فروپاشی است). دمای بحرانی فولاد می تواند بسته به طرح بارگذاری ، از 350 درجه سانتیگراد تا 750 درجه سانتیگراد متغیر باشد ، اما در بیشتر موارد بین 500 درجه سانتیگراد و 620 درجه سانتیگراد.
برای بتن ، حالت بحرانی به دمای بحرانی میله های تقویت کننده (به طور معمول از 350 درجه سانتیگراد تا 500 درجه سانتیگراد) مرتبط است و برای رسیدن به دمای 500 درجه سانتیگراد در داخل عنصر بتونی.
برای چوب ، حالت بحرانی پس از سوزاندن به بخش باقیمانده عنصر تحمل بار چوب مرتبط است.
نحوه استفاده صحیح از رنگهای ضد حریق در نکات آماده سازی مواد فولادی
رنگهای Intumescent همیشه بخشی از یک سیستم هستند. برای Steelworks ، این سیستم شامل یک پرایمر ضد خوردگی و (در نهایت) یک روکش است. برای اولی ، هدف اطمینان از چسبندگی به بستر در حالت سرما ، محافظت از ضد خوردگی و چسبندگی کاراکتر درون ریز که در هنگام قرار گرفتن در معرض آتش تشکیل شده است ، در حالی که برای دومی ، هدف خدمت به یک عملکرد زیبایی شناختی و در صورت پرخاشگری خاص جوی است ، یک عملکرد پوششی برای جلوگیری از تخریب زودرس و غیرفعال کردن لایه intumescent و ترویج مقاومت به هوازدگی در شرایط استفاده نهایی است.
قبل از اینکه با یک پرایمر سازگار پوشانده شود ، کار فولاد باید مطابق با استاندارد سوئدی SA 2.5 تهیه شود. اگر قبلاً اینگونه باشد ، باید از گریس ، روغن ، زنگ زدگی ، خاک یا هر آلاینده دیگری که ممکن است باعث مهار پیوند و تمیز شود.
پرایمرهای سازگار ، آزمایش شده با محصولات اصلی Promat عبارتند از:
برای سرعت و کیفیت فینیش ، پوشش های Intumescent ترجیحا اسپری با تجهیزات رنگ بدون هوا استفاده می شوند. کاربرد برس و غلتک نیز ممکن است امکان پذیر باشد.
اسپری، برس یا غلتک رنگ استفاده می کند.
اسپری، برس یا غلتک استفاده شده از روکش (در صورت لزوم).
ستون و پرتو فولادی سازه. باید تمیز، خشک و عاری از گرد و غبار، روغن ، مقیاس آسیاب شل یا زنگ زدگی باشد و هر شرایط دیگری که از چسبندگی خوب و انفجار مطابق با استانداردهای مناسب بین المللی جلوگیری می کند.
ضخامت فیلم خشک و مقدار مواد مورد نیاز برای زمان خاص مقاومت در برابر آتش (R 30 ، 60 ، 90 ، 120 دقیقه یا بیشتر)به عوامل مختلفی بستگی دارد.
ضخامت فیلم خشک از محصولات بی نظیر برای فولاد سازه توسط عوامل زیر تعیین می شود:
توده. همچنین به نام Massivation ، Factor Setrit یا HP \/A یا AP \/V) ، نسبت بین ناحیه فولاد در معرض آتش و حجم بخش فولاد شناخته می شود. هرچه فاکتور توده بالاتر باشد ، بخش فولاد سریعتر گرم می شود و ضخامت مواد محافظت از آتش بیشتر مورد نیاز است.
تعداد صفحه هایی که در معرض آتش قرار می گیرند. آیا فولاد سازه یک ستون یا پرتو ، یک عنصر کامپوزیت ، یک بخش توخالی یا چیز دیگری است؟
دمای حیاتی ، دمای محدود کننده به عنوان تابعی از میزان استفاده است. هرچه دمای حیاتی پایین تر باشد ، بخش فولاد سریعتر به آن می رسد و ضخامت مواد حفاظت از آتش مورد نیاز بیشتر می شود.
مدت زمان یا رتبه آتش سوزی یا سطح حفاظت مورد نیاز (R 60 ، R 120 و غیره.)
آزمون های استاندارد و مصوبات. استانداردهای مختلف آزمایشی و مصوبات مختلفی وجود دارد که ضخامت های مختلفی برای همان محافظت دارند.
در حین کاربرد، لازم است که به طور مکرر ضخامت فیلم مرطوب (WFT) را با ضخامت فیلم مرطوب اندازه گیری کنیم.
برای تعیین ضخامت فیلم خشک (DFT) بر اساس ضخامت فیلم مرطوب (WTF) ، لازم است WFT را با یک عدد خاص که از محصول به محصول دیگر متفاوت است ، ضرب کنید. برای دامنه محصول Promat ، مقدار بین 0.68 و 0.7 است (برای اطلاعات بیشتر به برگه داده محصول خاص مراجعه کنید).
حداکثر ضخامت که می تواند برای هر پوشش اعمال شود ، براساس محصول و همچنین با مصرف مرتبط متفاوت است TSR ،) نرخ گسترش نظری(
پس از مدت کافی خشک شدن، بررسی ضخامت فیلم خشک باید با استفاده از یک سنج کالیبره شده مناسب انجام شود. یک ابزار القایی الکترومغناطیسی با عملکرد آماری برای ذخیره بررسی ها و محاسبه میانگین آنها بسیار مفید است.
در جایی که بررسی فیلم های خشک شامل یک پرایمر یا روکش است ، باید برای این پوشش ها کمک هزینه ای انجام شود و از کل بررسی ها کم شود.
پوشش ضد حریق سازه های فولادی برای کاربرد های داخلی طبیعی می تواند بدون هیچ لایه بالایی تزئینی اضافی استفاده شود. اضافه کردن یک روکش برای کاربرد های نیمه عمودی در معرض یا رطوبت زیاد محیط لازم می باشد.
ماهیت محیطی که روکش ها در معرض آن قرار می گیرند ممکن است بر دوام یا عملکرد آنها در وضعیت آتش سوزی تأثیر بگذارد. در صورت لزوم ، یک روکش بالا باید روی سطح پوشش ضد حریق سازه های فولادی استفاده شود ، یا به عنوان محافظت در برابر تخریب محیط زیست یا برای اهداف تزئینی می باشد.
چگونه می توانم بهترین نوع پوشش ضد حریق سازه های فولادی را برای پروژه خود انتخاب کنم؟
روکش بالا باید بر اساس استفاده در نظر گرفته شده از سیستم و شرایط محیطی مشخص شود.
دسته های کاربردی زیر برای محصولات ضد حریق مطابق ETAG 018 تعریف شده است:
نوع X: سیستم پوشش واکنشی در نظر گرفته شده برای همه شرایط (داخلی ، نیمه در معرض و در معرض).
نوع Y: سیستم پوشش واکنشی در نظر گرفته شده برای شرایط داخلی و نیمه در معرض. دومی شامل دمای زیر صفر است ، اما در معرض باران و قرار گرفتن در معرض محدود در برابر اشعه ماوراء بنفش (ماوراء بنفش) (که ارزیابی نمی شود) نیست.
نوع Z1: سیستم پوشش واکنشی در نظر گرفته شده برای شرایط داخلی (به استثنای دمای زیر صفر) با رطوبت بالا.
نوع Z2: سیستم پوشش واکنشی در نظر گرفته شده برای شرایط داخلی (به استثنای دمای زیر صفر) با کلاسهای رطوبت غیر از Z1
در صورت محافظت از یک روکش خاص (بسته به شرایط آب و هوایی) ، می توان از پوشش ها نیز در شرایط رطوبت بالا ، نیمه در معرض یا در معرض استفاده کرد.
گروه های اصلی شیمیایی روکش ها مورد استفاده برای حفاظت از محیط زیست عبارتند از:
آیا می توانم از رنگ های پوشش ضد حریق سازه های فولادی برای محافظت از ساخت های بتونی یا چوب استفاده کنم؟
از پوشش های ضد حریق سازه های فولادی همچنین می توان برای محافظت از بتن استفاده کرد ، در این صورت ضخامت لازم برای زمان مقاومت در برابر آتش با توجه به دمای بحرانی هر دو میله تقویت شده از فولاد (بین 350 درجه سانتیگراد و 500 درجه سانتیگراد) و پوشش بتونی محاسبه می شود. (کمترین فاصله بین سطح تقویت تعبیه شده و سطح بیرونی بتن می باشد).
هنگامی که شما مسئول یک استراتژی مدیریت آتش سوزی هستید، هر انتخابی اهمیت دارد. یک قدم که می توانید برای اضافه کردن مقاومت در برابر آتش در امکانات خود استفاده کنید، استفاده از پوشش ضد حریق سازه های فلزی است.
پوشش یا روکش های بی نظیر به صورت منفعلانه افزایش مقاومت ساختمان در برابر آتش کمک می کند. این پوشش ها در معرض دمای شدید قرار می گیرند. روکش ها زمانی که گسترش پیدا می کنند چگالی از دست می دهند. در نتیجه، آنها به عنوان عایق عمل می کنند.
راز این پوشش ها در آرایش شیمیایی آنها نهفته است. یک پوشش ضد حریق از بسیاری از مواد شیمیایی تشکیل شده است که همه در یک اتصال دهنده به حالت تعلیق در می آیند. چسب در پاسخ به قرار گرفتن در معرض گرما نرم می شود و اجازه می دهد مواد شیمیایی معلق واکنش نشان دهند.
پوشش ضد حریق سازه های فلزی در مقایسه با پوشش سیمانی
پوشش ضد حریق یکی از سه گزینه اصلی برای محافظت در برابر آتش منفعل است. دسته های دیگر در این زمینه بتونی متراکم و ضدعفونی کننده سیمان سبک هستند. خواندن را ادامه دهید تا تفاوت بین پوششهای داخل بدن و سیمان را درک کنید.
پوشش های سیمانی سبک وزن محصولات مبتنی بر سیمانی هستند که برای ساختارهای ضد آتش استفاده می شوند. این پوشش ها مانند پوشش ضد حریق سازه های فلزی ، می توانند تا دمای بسیار گرم بایستند. همانطور که از نام آنها پیداست ، آنها بسیار سبک تر از بتن متراکم هستند.
گفته می شود ، پوشش های سیمانی اشکال قابل توجهی دارند. یک مشکل اصلی – فضای بین بستر و پوشش با گذشت زمان توسعه می یابد. این فضا می تواند پر از رطوبت شود و خوردگی را تشویق کند. در نتیجه ، این پوشش ها می توانند در نهایت تضعیف شوند.
پوشش های سیمانی همچنین هزینه های زیادی برای نصب و تمایل به ترک دارند. به دلیل این مسائل ، پوشش های سیمانی با گذشت زمان محبوبیت خود را از دست داده اند.
درعوض ، آتش سوزی ضد حریق امروز به گزینه ای برای پوشش آمیزی شده آتش سوزی تبدیل شده است.
مطمئن نیستید که آیا پوشش های سیمانی یا ضد حریق برای پروژه شما مناسب هستند؟
ما با تأمین کنندگان پوشش های صنعتی واجد شرایط همکاری کرده ایم که به شما در صرفه جویی در وقت و هزینه در پروژه بزرگ بعدی خود کمک می کند.
هم پاسخ کوتاه و هم پاسخ طولانی به این سوال وجود دارد ، اما ما با جواب طولانی شروع خواهیم کرد. هزینه های پوشش آمیزی برای پروژه شما می تواند بر اساس عوامل بسیاری متفاوت باشد. این عوامل عبارتند از:
با توجه به این نکته ، می توانید انتظار داشته باشید که از 4 تا 12 دلار در هر فوت مربع از پوشش ضد حریق سازه های فلزی بپردازید. مبلغ دقیقی که پرداخت می کنید به عوامل ذکر شده در بالا بستگی دارد.
هنگام انتخاب رنگ مناسب، توجه به تفاوت های کلیدی بین پوشش های مقاوم در برابر آتش و آتش سوزی مهم است. هنگام ساخت و حفاظت از املاک شخصی در خط قرار دارد، انتخاب رنگ مناسب برای پروژه خود مهم است.
رنگ های مقاوم در برابر آتش با ایجاد سدی در برابر شعله های آتش کار می کنند. این سبک های رنگ ها اغلب با تشکیل یک لایه کاراکتر بر روی بستر در هنگام ملاقات با شعله های آتش کار می کنند. این رنگ ها اغلب برای جلوگیری از سوزاندن و تخریب ، از فولاد ، چوب و گچ استفاده می شوند. این رنگ با ایجاد حباب های گازی که باعث تقویت مواد افزودنی رنگ در هنگام ملاقات با شعله های آتش می شود ، کار می کند. هنگامی که از فولاد و چوب استفاده می شود ، لایه کاراکتر کف کار می کند تا قبل از اینکه شعله های آتش از طریق ماده نفوذ کنند ، زمان اضافه کنند. این رنگ ها اغلب با محدودیت زمان مقاوم در برابر آتش ، در هر نقطه از سی دقیقه تا یک ساعت ، که نشان می دهد مقدار زمان قبل از شکست لایه کاراکتر و شعله های آتش وارد بستر می شود.
تفاوت رنگ های بازدارنده آتش در توانایی های جلوگیری از احتراق آنها است. این رنگ ها با ایجاد مواد قابل احتراق تر برای اشتعال و ایجاد محصولات به سطح طبقه بندی شعله مورد نظر بسیار دشوارتر عمل می کنند. اگر یک قسمت آتش سوزی شود ، رنگ بازدارنده آتش سوزی کار می کند تا سرعت گسترش شعله های آتش را کُند کند. پوشش ضد حریق سازه های فلزی در هنگام استفاده از سطح عملکرد شعله بهترین حالت را دارند. این رنگ در هنگام استفاده در فضاهای مسکونی ، فضاهای تجاری و مسیرهای فرار بهتر عمل می کند تا در صورت نیاز به تخلیه یک ساختمان ، احتراق را کند کند.
اگر به سادگی به دنبال یک رنگ مقاوم در برابر آتش برای رنگ خانه یا لوازم خود هستید ، ما لیست خوبی از بهترین محصولات زیر را گرد آورده ایم.
غالباً اصطلاح ‘رنگ ضد آتش’ دارای معانی متنوعی است. دو مورد از مهمترین طبقه بندی این رنگ ، قالب های رنگ آمیزی و سیمانی هستند. به عبارت ساده تر ، رنگ سیمانی یک سبک قدیمی تر از ضدعفونی کننده است که یک مانع ضخیم تر ایجاد می کند. این رنگ با ترکیب سیمان با روکش ضد آتش و سپس استفاده از آن در سطح مورد نظر کار می کند. پوشش ضد حریق یک روش جدیدتر است و با رشد و تشکیل سدی در هنگام قرار گرفتن در معرض گرمای شدید کار می کند.
پوششهای سیمانی در اواسط دهه 1900 زمانی که محلول های ضد حریق بادوام مورد نیاز بود، آغاز به کار کردند. بتن مقاومت ساختمان فولادی در برابر آتش را افزایش می دهد، بنابراین رنگ های سیمانی را به یک گزینه تبدیل می کند.
با گذشت زمان، چون بتن متراکم بیش از حد حجیم شد، روشهای پوششی سیمانی سبک تر ایجاد شد. این نوع پوشش در مناطقی که در معرض رطوبت کم قرار دارند بهتر است، زیرا رطوبت زیاد می تواند باعث خوردگی بیش از حد شود و می تواند اثربخشی را کاهش دهد. دو مورد از بزرگترین مزایای این پوشش مقرون به صرفه بودن آن است، به خصوص برای پروژه های بزرگتر و همچنین فرمت سبک وزن آن.
رنگ های تشدید کننده نسبتاً جدیدتر در بازار هستند اما درجه آتش و دوام عالی را نشان می دهند. این پوشش ها به جای اینکه برای ایجاد مقاومت با بتن مخلوط شوند، در هنگام وارد شدن به شعله ها منبسط و زغال می شوند. شناخته شده است که پوشش های متورم هنگام قرار گرفتن در معرض آتش تا 25 برابر ضخامت اولیه خود متورم می شوند! گسترش این پوشش حیاتی است، زیرا باعث افزایش حجم و کاهش چگالی می شود که به نوبه خود فرآیند گرمایش را کند می کند. استفاده از رنگهای متورم آسان تر است، هزینههای نیروی کار را کاهش می دهد و اجازه ایجاد شکاف را نمیدهد و آنها را برای محیطهای مرطوب بهتر می کند. با این حال، این رنگ به تغییرات در طول زمان پخت بسیار حساس است و در صورت نیاز به چند لایه، می تواند انتخاب پرهزینه تری باشد.
در حالی که هر دو فرمول مزایا و معایب خود را دارند، صنعت نسوز عمومی اغلب رنگ های متورم را برای اکثر کاربردهای رایج توصیه می کند. رنگهای سیمانی برای جذابیت های زیبایی بهترین نیستند و می توانند وزن اضافه کنند، در حالی که رنگهای شگرف با جلوههای بصری پروژه ترکیب میشوند.
قبل از انتخاب رنگ برای پروژه خود، مهم است که به استانداردهای درجه بندی آتش مورد نیاز در پروژه خاص خود توجه زیادی داشته باشید. در حالی که استانداردهای مختلفی وجود دارد، استانداردهای خاصی باید برای سبک های مختلف کاربرد رعایت شود. در اینجا به برخی از رایج ترین رتبه بندی ها و معانی آنها نگاهی می اندازیم:
ATSM E 84/UL 723 معمولاً “E 84” نامیده می شود، این رایج ترین استاندارد آتش است. این آزمایش شعله پخش شده در طول نمونه را اندازه گیری می کند تا رفتارهای سوزاندن پیش بینی شده را تعیین کند. هنگام کار بر روی پروژه های جدید یا بازسازی، به خاطر داشته باشید که تقریباً همه امکانات نیاز به تست ASTM E 84 دارند.
UL 236 – این روش درجه بندی حفاظت در برابر حریق فولاد سازه ای را آزمایش و تایید می کند. این روش که اغلب «استاندارد پیش فرض برای آمریکای شمالی» نامیده میشود، کلید آزمایش حفاظت در برابر آتش سازه فولادی سازه قبل از اتمام پروژه است.
ASTM E 119- این رتبه بندی/آزمایش پاسخ آتش به انواع زیرلایه های ساختاری را در یک پروژه ارزیابی می کند. این درجه بندی به طور خاص برای آزمایش موارد باربر مانند دیوارها، پارتیشن ها، ستون ها، کف ها، سقف ها و تیرهای سازه ای استفاده می شود.
ASTM E 2768 – یک استاندارد جدیدتر در درجه بندی آتش، این آزمایش معمولاً نسخه 30 دقیقه ای تست ASTM E84 نامیده می شود. این آزمایش برای برآوردهای پیچیده تر حفاظت در برابر آتش استفاده می شود.
این پوشش ها، پوشش های ضد حریق قابل اعتماد، انعطاف پذیر و زیبایی هستند که محافظت عالی در برابر آتش و گاز ارائه می دهند. آنها شما را قادر می سازند محصول، سیستم یا راه حلی ایجاد کنید که با سختگیرانه ترین استانداردهای حفاظت در برابر آتش مطابقت دارد. سیلینگ های متورم ما در اندازه ها، رنگ ها و پرداخت های مختلف موجود هستند.
ما می توانیم آنها را با مواد دیگری از محدوده ترکیب کنیم و به یک راه حل مهندسی تبدیل کنیم که کاملاً با طراحی محصول شما ادغام شود.
وقتی وارد یک شراکت می شویم، هیچ چیز را به شانس واگذار نمی کنیم. در اینجا چیزی است که می توانید از ما انتظار داشته باشید:.
سیلینگ های قابل اعتماد و قابل انعطاف برای هر طرح نسوز
سیلینگ های گرم کننده با نصب آسان می توانند بیش از 20 برابر حجم اولیه خود در صورت آتش سوزی افزایش دهند. با قرار گرفتن در معرض دماهای بالا، فناوری گرافیتی درزگیرهای متورم ما متورم می شود و هر شکاف، درز و منافذی را می بندد.
این امر منجر به افزایش حفاظت از افراد و دارایی ها در برابر آتش، دود و گاز می شود. خواص مواد حتی پس از گذشت چندین سال پایدار می ماند.
این مجموعه می تواند به شما کمک کند تا با انتخاب و ایجاد سیلینگ آتش سوز مناسب برای محصول خود، به تمام مقررات مربوطه ساختمان و سایر مقررات مرتبط و صلاحیت های مقاومت در برابر آتش برسید.
مواد مهار آتش ما در اشکال، ضخامت ها و اندازه های مختلف و در رنگ های مختلف برای یکپارچگی زیبایی شناختی بدون محدودیت طراحی موجود هستند. سیلینگ های متورم ما انتخاب مناسبی برای درهای چوبی یا فلزی مقاوم در برابر آتش، دمپرهای آتش، لعاب و سایر اجزای ساختمان هستند.
در آپدیت جدید این صفحه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در این خصوص در اختیارتان قرار دهیم.
پوشش ضد حریق به ماده ای اطلاق می شود که در اثر قرار گرفتن در معرض گرما متورم می شود.
هنگامی که حرارت به ماده اعمال می شود، چگالی آن کاهش می یابد و حجم آن افزایش می یابد به عبارت دیگر – بزرگتر می شود.
در مورد پوشش ضد حریق هم همینطور است.
هنگامی که رنگ در معرض حرارت قرار می گیرد، منبسط و غلیظ می شود. در واقع می تواند تا 50 برابر ضخامت اولیه رنگ متورم شود.
این برای کمک به حفاظت از سازه های فولادی بسیار مفید است.
از آنجایی که رنگ در معرض گرما قرار میگیرد، “برامده” می شود تا یک لایه کربن محافظ عایق در اطراف فولاد تشکیل شود.
البته فولاد یک ماده فوق العاده قوی است که می تواند بارهای بزرگ را تحمل کند.
اما اگر فولاد سازه ای بین 550 تا 620 درجه حرارت داده شود، این خطر وجود دارد که ظرفیت باربری و کمانش خود را از دست بدهد.
در زیر این دماها گفته می شود که فولاد “الاستیک” است. این بدان معنی است که می تواند خم شود اما همیشه با اضافه شدن و برداشتن بارها به شکل اولیه خود باز می گردد.
اما اگر فولاد بین 550 تا 620 درجه گرم شود، تبدیل به “الاستیک” می شود. این بدان معنی است که سفت می شود و در معرض کمانش و شکستن است.
نگرانکننده تر، این موضوع است که می تواند باعث فروریختن کامل یک سازه فولادی شود.
به عنوان مثال، در صورت آتش سوزی، اگر فولاد سازه ای محافظت نشده باشد، تنها چند دقیقه طول می کشد تا تا 550 درجه گرم شود.
اما اینجا جایی است که پوشش های نسوز می توانند بسیار ارزشمند باشند.
پوشش فولاد با لایههای رنگ متورم میتواند 30، 60 یا حتی 90 دقیقه محافظت بیشتری در برابر گرما ایجاد کند.
این زمان ارزشمندی است که می تواند به جلوگیری از یک فاجعه احتمالی کمک کند.
همانطور که قبلا ذکر شد، قرار گرفتن در معرض گرما باعث می شود که پوشش منبسط شود و یک لایه محافظ در اطراف فولاد تشکیل شود.
این می تواند بسیار موثر باشد و جای تعجب نیست که پوشش ضد حریق یکی از رایج ترین اشکال محافظت برای فولاد سازه است.
پوشش ضد حریق سازه های فلزی را می توان در هر زمان، قبل یا بعد از ساخت، اعمال کرد.
با این حال، در هر مورد، جوانب مثبت و منفی وجود دارد.
چالش کلیدی هنگام استفاده از پوشش ضد حریق سازه های فلزی این است که تا زمانی که به درستی خشک نشود، می تواند بسیار حساس باشد و در صورت استفاده بیش از حد ممکن است شروع به ترک خوردن کند.
به همین دلیل است که ما اغلب لایههای مختلف را خارج از محل اعمال میکنیم، بنابراین وقتی زمان ساخت و ساز می رسد، در شرایط خوبی است.
گفته می شود، از آنجایی که این خطر وجود دارد که فولاد پوشش داده شده در حین ساخت دچار خراش و آسیب شود، در صورت لزوم، اغلب بهترین روش استفاده از پوشش تکمیلی در محل است.
البته، در جایی که برای محافظت از یکپارچگی یک سازه فولادی به پوشش ضد حریق سازه های فلزی نیاز است، در اینجا ما همیشه وضعیت را به طور کامل ارزیابی می کنیم و بهترین رویکرد را برای پروژه توصیه می کنیم.
ما می دانیم که استفاده صحیح از پوشش ضد حریق سازه های فلزی می تواند تفاوت بین یک عقب گرد کوچک و یک فاجعه بزرگ باشد، به همین دلیل است که ما آن را بسیار جدی می گیریم.
بنابراین، اگر می خواهید درباره پوشش های ضد حریق و نحوه استفاده از آن برای محافظت از سازههای فولادی جدید یا موجود اطلاعات بیشتری کسب کنید، از تماس با ما برای اطلاعات بیشتر دریغ نکنید.
برای بسیاری از صاحبان تاسیسات صنعتی، یک استراتژی صنعتی ضد حریق پیش نیازی برای تضمین بیمه مقرون به صرفه است. اما علیرغم اینکه برای بسیاری از مشاغل اجباری نیست، توصیه مستقیم در مورد اینکه چه نوع استراتژی صنعتی ضد حریقی را باید دنبال کنید، ممکن است سخت باشد. بسیاری از منابع آنلاین تمایل دارند توصیه هایی را ارائه دهند که به نظر می رسد با بررسی دقیق تر، به طور عجیبی برای خطوط تولید آنها طراحی شده است.
در اینجا، آنچه را که ما به عنوان عاملین صنعتی نسوز به عنوان موثرترین راه حل می دانیم، ارائه خواهیم داد. اما قبل از اینکه وارد یکی از بحثهای چالش برانگیز در عایق کاری صنعتی شویم، باید چند اصطلاح را تعریف کنیم: پوششهای سیمانی در مقابل فلزات.
دو اصطلاحی که اغلب در بحث در مورد حفاظت در برابر آتشسوزی یک تأسیسات به کار می روند، عایق حریق “فعال” و “غیرفعال” هستند. اقدامات ضد حریق فعال (AFP) همگی آنهایی هستند که برای مؤثر بودن به نوعی اقدام نیاز دارند، چه توسط شرایط محیطی یا یک فرد انجام شود.
نمونه هایی از ضد حریق فعال( AFP ) شامل ضربه زدن به سیستم آبپاش یا استفاده از یک کارمند با کپسول آتش نشانی برای خاموش کردن یک آتش سوزی کوچک است. آتش نشانی محلی شما و کار شجاعانه ای که انجام می دهند شاید بهترین نمونه از AFP باشد.
ضد حریق غیرفعال (PFP)، از سوی دیگر، به عناصر طراحی ساختمان و اقدامات ایمنی برنامه ریزی شده برای کنترل گسترش آتش اشاره دارد. PFP می تواند به کاهش اثرات بالقوه فاجعه بار اقدامات شکست خورده AFP، مانند آبپاش های شکسته یا خاموش کننده ای که به موقع بازرسی یا تعویض نشده است، کمک کند.
نمونههایی از اقدامات PFP می تواند شامل بخش بندی اتاق برای جلوگیری از گسترش آتش سوزی، درهای ضد حریق برای محدود کردن انتشار دود و مهم تر از همه برای اهداف ما، پوشش ضد حریق است که به محافظت از فولاد سازهای و محدود کردن آسیب به زیرساختهای حیاتی کمک می کند.
یک استراتژی هرگز جایگزین دیگری نمی شود، اما PFP می تواند به محافظت در برابر اقدامات غیرمنتظره AFP کمک کند و برای شروع آنها زمان بخرد، امیدواریم که به کاهش اثرات یک رویداد آتش سوزی در یک مرکز کمک کند. اکنون می توانیم نگاهی بیندازیم که دو نوع از رایج ترین نوع پوششهای PFP، سیمانی و پوششهای متورم کننده، از یکدیگر جدا می شوند و چه عواملی باید کاربرد آنها را تعیین کنند.
پوشش های سیمانی سبک وزن منشأ خود را در بتن متراکم دارند که اغلب تا اواسط قرن بیستم برای نسوز کردن تأسیسات صنعتی استفاده می شد. بتن متراکم ارزان و مقاوم حتی در برابر دماهای بسیار بالا، در نهایت پس از توسعه فناوری، جایگزین پوششهای سیمانی شد که چندان سنگین نبودند (و در نتیجه ارزان تر و آسان تر اعمال می شدند).
امروزه پوشش های سیمانی مواد نسبتاً ارزانی برای عایق کاری تاسیسات باقی مانده اند. اگرچه نیروی کار این پتانسیل را دارد که هزینه این کارها را بالا ببرد، زیرا آنها باید در چندین لایه متوالی اعمال شوند، اما همچنان برای محیط های خشک که انتظار نمی رود بستر در معرض ارتعاشات و یا ضربه های سنگین قرار گیرد، مناسب هستند.
جایی که نباید از آنها استفاده کرد در محیط هایی با رطوبت محیطی بالا است، زیرا پوشش های سیمانی به ناچار فضایی بین بستر و خود پوشش ایجاد می کنند. این فضا برای ته نشین شدن رطوبت و برای ایجاد فرآیند خوردگی تحت نسوز (CUF) ایده آل است.
با این حال، پوششهای متورم بر اساس اصول متفاوتی عمل میکنند. به جای ایجاد یک مانع فیزیکی نسبتاً ضخیم بین شعلهها و فولادی که از آنها محافظت میکنند، همانطور که پوششهای سیمانی انجام میدهند، وقتی در معرض گرمای شدید قرار میگیرند، متورم می شوند یا زغال می کنند و منبسط میشوند.
پوشش به معنای واقعی کلمه به عنوان وسیله ای برای تشکیل نوع مانعی که پوشش های سیمانی بدون توجه به دما حفظ می کنند رشد می کند. با افزایش حجم و کاهش چگالی، گرمایش فولاد را کند کرده و زمان پاسخ احتمالی را قبل از وقوع یک شکست یا فروپاشی قابل توجه طولانی تر می کند.
پوشش ضد حریق سازه های فلزی دارای مزیت اضافه ای هستند که بسیار راحت تر از پوشش های سیمانی اعمال می شوند. در واقع، آنها تقریباً به همان روشی که پوشش سنتی اعمال می شود، با فرصت بسیار کمتری برای نشستن رطوبت بین پوشش و زیرلایه. علاوه بر این، لایههای متوالی آتش زا را می توان برای افزایش مدت زمانی که پوشش می تواند از فولاد در برابر دماهای شدید محافظت کند، اعمال کرد. تعداد لایه ها، و در نتیجه درجه PFP، در طول مرحله مشخصه تعیین می شود و اغلب به طور مستقیم با عواقب خرابی ناشی از یک رویداد آتش سوزی در ارتباط است.
پوشش های سیمانی در برخی شرایط راه حل مناسبی برای تاسیسات ضد حریق باقی می ماند. به عنوان مواد نسبتاً ارزان، آنها می توانند راه حل هوشمندانه ای باشند که شرایط اجازه می دهد. اما عایقهای آتش زا از نقطه نظر فنی بسیار پیشرفته تر هستند، مزایایی مانند اعمال و رفتار به عنوان یک پوشش سنتی را با خود به همراه دارند و در صورت لزوم انعطاف پذیری حفاظت در برابر آتش را ارائه می دهند.
عایق آتش سوزی اغلب برای تقویت سازه های فولادی در یک استراتژی حفاظت از آتش غیرفعال کلیدی است. با افزودن یک لایه محافظ به فولاد سازه، رنگ متورم مدت زمانی که یک ساختمان می تواند در برابر دماهای بالا مقاومت کند، افزایش می دهد. این نه تنها آسیب به فولاد را کاهش می دهد، بلکه می تواند بین تخلیه کامل ساختمان و به خطر انداختن جان ساکنان و آتش نشانان تفاوت ایجاد کند.
در کاربرد پوششهای متورم سازههای فولادی در پروژههای ساختمانی تخصص دارد. با دانش فنی عمیق خود، می توانیم به سرعت و به طور موثر عناصر و سطوح ساختاری را بدون آسیب رساندن به عملکردهای اساسی یا پرداخت های زیبایی شناختی، تقویت کنیم.
تیم ما همچنین می تواند پوشش های گرم کننده را هم در محل و هم در خارج از محل اعمال کند. این به ما امکان می دهد سخت ترین استانداردهای ممکن را برای کنترل کیفیت اعمال کنیم، بنابراین مشتریان می توانند مطمئن باشند که پروژه های آنها کاملاً با مقررات ساختمان مطابقت دارد.
به عنوان متخصصان برجسته در حفاظت از آتش غیرفعال و توقف آتش، عوامل بسیار ماهر روی برخی از ساختمانهای تجاری ، از شارد تا ایستگاه برق با ترسی، کار کردهاند. راهنماییها و مشاورههای فنی ما به مشتریان آرامش خاطر می دهد که پروژههای آنها به طور کامل در برابر آسیب های آتش سوزی ساختاری محافظت می شوند.
با طیف وسیعی از مطالعات موردی ما مشورت کنید تا طیف گسترده ای از پروژه های حفاظت از آتش را مشاهده کنید.
حضور ما در صنعت همچنین به این معنی است که شبکه گسترده ای از فروشندگان با کیفیت و تکنسین های شخص ثالث ایجاد کرده ایم.
ما به عنوان اعضای معتبر انجمن تخصصی حفاظت در برابر آتش (ASFP)، متعهد به اشتراک گذاری دانش هستیم و می توان برای توصیه محصول برای هر نیاز خاص به آن اعتماد کرد.
برای خرید پوشش ضد حریق سازه های فلزی در سال 1401 با مناسب ترین قیمت ها با کارشناسان ما با شماره ۰۲۱۸۸۶۸۴۱۵۴ تماس بگیرید.